Република Србија
Апелациони суд у Београду
Court of Appeal in Belgrade
Српски ћирилица Srpski latinica English

Архива

Архива

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ИЗВЕШТАЈА О РАДУ АПЕЛАЦИОНОГ СУДА У БЕОГРАДУ И ВИШИХ И ОСНОВНИХ СУДОВА СА ПОДРУЧЈА ОВОГ СУДА ЗА ПЕРИОД 2014 - 2017. ГОДИНА

31.05.2018.

Апелациони суд у Београду ће представити извештај о раду како Апелационог суда тако и виших и основних судова са подручја Апелационог суда у Београду за период 2014 - 2017. година, у згради Апелационог суда у Београду, Немањина бр. 9, дана 1. јуна 2018. године, са почетком у 12,00 часова, у судници број 11, на првом спрату.

Суд жели да представљањем Извештаја на овај начин истакне транспарентност свог рада и обавести не само стручну, већ и ширу јавност, а пре свега грађане на подручју овог Апелационог суда, која је територијално највећа у Србији, о оствареним резултатима у периоду 2014 - 2017. година, трендовима уоченим у приливу предмета и условима у којима судови са овог подручја савладавају своје обавезе.

Извештај о раду судова ће представити вршилац функције председника Апелационог суда у Београду, судија Душко Миленковић.

Извештај је сачињен тако да је разумљив не само стручној јавности, већ и свим грађанима Републике Србије, а према смерницама и методологији коју је развио Врховни касациони суд Србије.

На презентацији се очекује присуство председника Врховног касационог суда, Драгомира Милојевића, као и свих председника подручних судова, председника и руководилаца Одељења у Апелационом суду у Београду, те представника USAID-а.

Представљање Извештаја о раду судова са подручја Апелационог суда у Београду одржава се уз подршку Пројекта владавине права Америчке агенције за међународни развој (USAID).

За све додатне информације, можете се обратити координатору за медије Апелационог суда у Београду, Мирјани Пиљић, на контакт телефон: 063 668 919.

Координатор за медије
Мирјана Пиљић

 

САОПШТЕЊЕ АПЕЛАЦИОНОГ СУДА У БЕОГРАДУ ПОВОДОМ НЕФУНКСИОНИСАЊА ТЕЛЕФОНСКЕ МРЕЖЕ

10.05.2018.

Апелациони суд у Београду обавештава сва лица која имају поступке пред овим судом, као и сва друга лица која су природом своје професије упућена на рад овог суда да телефони у суду тренутно не раде због квара на телефонској мрежи, те да се комуникација са судом обавља електронским путем на мејл uprava@bg.ap.sud.rs или путем судске писарнице.

Извињавамо се уколико се због великог броја електронских поднесака који се свакодневно достављају Управи Апелационог суда одговор не достави у истом дану када је и мејл примљен у суд и истовремено напомињемо да ће суд предузети све мере да се по тим поднецима поступа у што краћим роковима.

УПРАВА АПЕЛАЦИОНОГ СУДА У БЕОГРАДУ

 

 
Si id non apparet, non ius deficit sed probatio (Paulus) – Ako se nešto ne dokaže, ne pravo, nego dokaz nedostaje